O NAMA

U 2014. godini, nakon više godina prijateljstva, Eric Ponsen i Đorđe Petrović odlučili su da započnu poslovnu avanturu pod imenom Companies Connected. Ideja je bila da se kompanije iz Holandije povežu sa kompanijama u Srbiji i dodatno razvije saradnja između dve zemlje. Holandija je izabrana obzirom da je gospodin Ponsen rođen tamo, a takođe je imao impresivnu poslovnu pozadinu, pošto je radio za Philips Light Group, Sales Management Sperry Remington, Privrednu komoru, bio je direktor i osnivač Beauty Line Nederland itd. Od 2004. živeo je u Srbiji, gde se sreo sa gospodinom Petrovićem i gde su postali bliski prijatelji. Tokom svog boravka u Srbiji, gospodin Ponsen se takođe bavio dobrotvornim radom za srpsku decu, kao ambasadora CIS-MED-a. Sa više od 30 godina iskustva u privatnom poslu, vezama širom Evrope i uz podršku holandske ambasade u Srbiji, gospodin Ponsen je bio savršena osoba koja bi kontaktirala holandske kompanije. Gospodin Petrović je rođen u Srbiji i nakon uspešne sportske karijere započeo je privatni posao, ima veliko poznavanje poslovne situacije na Balkanu, tako da je bio savršena osoba koja bi kontaktirala srpske kompanije.

Na početku nije bilo lako, pošto mnoge kompanije nisu imale poverenje da rade sa kompanijama iz Istočne Evrope, ali je sve više njih postajalo svesno ogromne mogućnosti i koristi koje mogu dobiti, tako da je napravljeno dosta kontakata i poslovnih dogovora, a mnoštvo kompanija iz različitih zemalja, pored Holandije, počelo je da shvata prednost koju ovaj deo Evrope može ponuditi. U ovom trenutku imamo klijente širom Evrope, ali i sa drugih kontinenata. Od samog početka smo blisko sarađivali sa holandskom ambasadom u Srbiji, kasnije i sa ambasadom Srbije u Holandiji, kao i mnogim drugim institucijama u obe zemlje, koji nam pomažu da svojim klijentima pružimo najbolju uslugu koju mogu naći na tržištu.

Nažalost, 2016. godine gospodin Ponsen je iznenada preminuo, što je bio veliki šok za sve. Uprkos ogromnom gubitku, gospodin Petrović je odlučio da nastavi dalje sa kompanijom koju su on i njegov prijatelj počeli, i napravi od nje jednu vrstu legata. Dokle god postoji naša kompanija, zadržaćemo srdačno sećanje na gospodina Ponsena. Ubrzo nakon ovog tragičnog događaja, obostrani prijatelj oba osnivača, gospodin Ed Dubbeldam, koji takođe ima dugogodišnje iskustvo u privatnom poslu, odlučio je da se više uključi u kompaniju, te pored povremene pomoći koju je ranije pružao, sada je i on aktivno uključeni u naš rad.

 
 

ŠTA RADIMO?

Pomažemo našim klijentima u poslovanju na srpskom i holandskom tržištu. Ako želite da otvorite kompaniju, pronađete potencijalne distributere, dobavljače ili kupce na ovim tržištima, mi smo prava kompanija za vas.

Naše klijente iz EU povezujemo sa kompanijama iz jugoistočne Evrope, dela Evrope poznate i kao područje Balkana. Ako želite da kupite proizvode visokog kvaliteta, po najpovoljnijim cenama koje možete naći na tržištu, mi ćemo naći kompanije koje proizvode taj određeni proizvod, posetiti ih za vas, poslati vam uzorke, dogovariti cenu, proveriti da li je vaša porudžbina isporučena na vreme.

Za naše klijente u EU koji žele da prodaju na Balkanu, naći ćemo potencijalne kupce i pomoći im da promovišu svoje kompanije i proizvode na ovom tržištu.

Za naše klijente na Balkanu koji žele da prodaju u EU, obezbedićemo promociju njihovih kompanija i proizvoda na tržištu EU, pronaći im potencijalne kupce i obezbediti pošiljke za njihove narudžbe.

Mi radimo sa istom strašću za male i velike klijente, fokusirajući se na izgradnju i održavanje dugoročnih odnosa.Pomažemo našim klijentima u poslovanju na srpskom i holandskom tržištu. Ako želite da otvorite kompaniju, pronađete potencijalne distributere, dobavljače ili kupce na ovim tržištima, mi smo prava kompanija za vas.

KONTAKTIRAJTE NAS SADA ZA 30 MINUTA BESPLATNIH KONSULTACIJA!​