USLUGE

PRISTUP TRŽIŠTU eu

Naše klijente iz EU povezujemo sa kompanijama iz jugoistočne Evrope, dela Evrope poznate i kao područje Balkana. Ako želite da kupite proizvode visokog kvaliteta, po najpovoljnijim cenama koje možete naći na tržištu, mi ćemo naći kompanije koje proizvode taj određeni proizvod, posetiti ih za vas, poslati vam uzorke, dogovariti cenu, proveriti da li je vaša porudžbina isporučena na vreme.

Za naše klijente u EU koji žele da prodaju na Balkanu, naći ćemo potencijalne kupce i pomoći im da promovišu svoje kompanije i proizvode na ovom tržištu.

Za naše klijente na Balkanu koji žele da prodaju u EU, obezbedićemo promociju njihovih kompanija i proizvoda na tržištu EU, pronaći im potencijalne kupce i obezbediti pošiljke za njihove narudžbe.

Mi radimo sa istom strašću za male i velike klijente, fokusirajući se na izgradnju i održavanje dugoročnih odnosa.

KONSALTING

Da li vaša kompanija stagnira? Imate li toliko obaveza kao vlasnik tako da mislite da je dan prekratak? Ili vaša kompanija ima brzi rast, tako da vi i vaši zaposlenici nemate dovoljno znanja da njime upravljate? Ako ste uznemireni nekim od ovih situacija, zahvaljujući našem međunarodnom iskustvu (imali smo priliku da radimo sa nekim od najvećih svetskih kompanija) u mogućnosti smo da vam ponudimo vrhunske konsultantske usluge koje vam mogu pomoći da prevaziđete ove prepreke. Smatramo da je u Srbiji jedan od ključnih problema u razvoju kompanija stvaranje organizacije, odnosno sistema sa jasno definisanim procesima u njemu. Situacija sa kojom se najčešće susrećemo je da u jednom trenutku kompanija dođe do maksimuma, zahvaljujući svom osnivaču, posvećenom svom poslu, često njegovoj  celoj porodici, ali u tom trenutku nailaze na prepreku jer su se maksimalno iskoristili. Oni stagniraju u svim pravcima, sa različitim zahtevima radnika, države i klijenata, baveći se svime i svačime, što dovodi do frustracije, ali i stagnacije same kompanije. Da bi se prevazišla ova situacija i podigla kompanija na viši nivo, potrebno je jasno definisati organizaciju i procese u njoj.

social Media Packages

Svedoci smo velike promene u pažnji potrošača, gde se većina potrošača  usmerava pažnju na svoje mobilne telefone. To možete lako da shvatite ako se samo malo posvetite svom ponašanju ili ponašanju ljudi oko vas. Ako znamo tu činjenicu, pitanje je kako možete koristiti ove informacije za rast vašeg poslovanja. Odgovor je korišćenjem društvenih medija kao posrednika u dostizanju vaše publike. Ako ne shvatite ovu istinu i počnete nešto da radite po tom pitanju, vaše poslovanje će mnogo patiti. Zbog toga smo odlučili da pomognemo malim i srednjim preduzećima u nečemu što je uvek privilegija velikih kompanija, a to je usluga digitalnog marketinga (kao i marketinga u celini). Naš tim visokokvalifikovanih profesionalaca iz Srbije, koji već rade na sličnim poslovima za velike međunarodne kompanije, po konkuretnoj ceni na našem tržištu – učiniće čudo za vaše poslovanje! Dobićete vrhunsku uslugu i prednost nad konkurencijom.

VAŠ WEBSHOP U HOLANDIJI

Omogućavamo našim klijentima lako i jednostavno otvaranje webshopa u Holandiji, skladištenje robe i isporuku iste kupcima. Na ovaj način, možete ponuditi i prodavati vaše proizvode na teritoriji cele EU, te tako razvijati vlastiti brend na tom tržištu.

KONTAKTIRAJTE NAS SADA ZA 30 MINUTA BESPLATNIH KONSULTACIJA!​