News

Sastanak u organizaciji ambasade Holandije

Dana 30.01.2014. godine u Aero klubu, u Beogradu, holandska ambasada je organizovala sastanak za holandske poslovne ljude, o finansiranju holandskog poslovanja u Srbiji. Poziv za ovaj sastanak upućen je našem generalnom direktoru gospodinu Eriku Ponsenu i našem direktoru gospodinu Đorđu Petroviću.
Sastanak je kratkim govorom otvorio ambasador Holandije u Srbiji NJ.E. Laurent L. Stokvis. Gosti govornici su bili: g-din Tom de Boer, direktor Todeboo DOO, g-din Mihajlo Kosanović, Komercijalna banka, g-đa Bojana Vukosavljević iz EBRD-a, g-đa Ana Malešević iz AOFI-ja i g-đa Dragana Stanojević iz BEP-a (USAID).

Nakon govora gostiju, počela je sesija pitanja i odgovora, na kojoj je, kao i obično, najaktivniji učesnik bio gospodin Erik Ponsen, pokušavajući da dobije što više informacija.
Nakon sastanka, i lepog razgovora sa ostalim učesnicima, dogovaraju se sastanci sa EBRD i AOFI, kako bismo mogli više da razgovaramo o ideji kako da pomognemo našim poslovnim partnerima da svoje poslovanje podignu na viši nivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *