News

Seminar o Finecto proizvodima

Companies Connected je učestvovala u pronalaženju uvoznika i distributera na tržištu Srbije za Finecto proizvode, koje proizvodi DGV Pharma BV, a koji se koriste za suzbijanje crvenih grinja koje napadaju piliće. Napravili smo detaljnu pretragu kompanija koje su bile mogući kandidati, a naš izbor je bila Farmanima DOO. Posle naše posete kompaniji i razgovora sa vlasnikom, gospodinom Emilom Lozansom, uverili smo se da su oni savršena kompanija za ovaj posao.
U četvrtak, 26.11.2015, u Beogradu je održan seminar o Finecto proizvodima, sa više od 50 učesnika. Farmanima DOO pozvala je svoje poslovne partnere, veterinare i vlasnike velikih farmi. Oba vlasnika DGV Pharma-e, gospodin Domien Leemans, i gospodin Ko Lankhaar, bili su prisutni. Gospodin Erik Ponsen je na ovaj sastanak pozvao atašea za poljoprivredu u ambasadi Holandije, gospodina Martena Vegena, koji je sa zadovoljstvom prihvatio njegov poziv, i dao uvodnu reč na ovom seminaru o saradnji Holandije i Srbije, kao i mogućnostima kako dve zemlje mogu još više da unaprede svoju saradnju u poljoprivrednim oblastima. Nakon ovoga, gospodin Domien Leemans, jedan od vlasnika DGV Pharma, je detaljno predstavio šta su crvene grinje, zašto insekticidi nisu efikasni u lečenju, zašto su Finecto proizvodi najbolje rešenje za ovaj problem i šta je na pravi način da ih koristite. Nakon 3 sata, uz mnoštvo pitanja koja su učesnici imali za gospodina Limansa, seminar je završen ručkom za sve goste.
Sledećeg dana, Farmanima je organizovala demonstraciju na farmi van Beograda, gde su svi zainteresovani mogli da vide u praksi kako se koristi Finecto sprej.
U našoj galeriji možete pogledati slike sa seminara i demonstracije.
Našim partnerima DGV Pharma i Farmanima želimo puno uspeha u narednom periodu i nadamo se da će proizvodi Finecto naći svoje mesto na tržištu Srbije koje zaslužuju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *